(Kliknite na logotipe zgoraj)

 

 

 

 

 
 


                         
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Torek, 13. oktober.

Danes smo v našem Domu zelo, zelo dobro razpoloženi. Obiskali so nas Rdeči noski in pozdravili ter se predstavili stanovalcem na vseh straneh Doma. Stanovalci so nastop spremljali iz svojih balkonov ter ob oknih. Ob njihovih vragolijah smo pozabili na prav vse tegobe in bolečine. S svojim programom so nas nasmejali in nam polepšali dan. Zelo veseli smo, da so se ustavili pri nas. Hkrati upamo, da se še kdaj snidemo.

 

Četrtek, 8. oktober.

Telo in duha smo razmigali in zbistrili na športnih igrah. Tekmovali smo po nadstropjih in na koncu vkljub rezultatom bili vsi zmagovalci!

 

Sreda, 7. oktober.

Naš dom je danes obiskal minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Janez Cigler Kralj. Namen njegovega obiska je bil seznanitev z razmerami na terenu ter z delovanjem domov za starejše. Skupaj s svojo delegacijo si je ogledal naš park in Dom ter se seznanil z delovanjem.  Ob sprehodu skozi park je bil navdušen nad razsežnostjo in vsem kar park nudi našim stanovalcem ter nad našim delom v Domu.

Minister je izrazil zaskrbljenost, saj Koroška velja za zelo ogroženo območje ter opozoril za doslednost izvajanja vseh ukrepov za zajezitev COVID – 19.  Hkrati je zelo vesel, da smo v našem Domu trenutno še brez okužb in v izjavi strnil, da želi, da tako tudi ostane. Tako želimo tudi mi.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: