(Kliknite na logotipe zgoraj)

 

  •           

Virtualni sprehod po Domu in parku!

(Premikanje je mogoče s klikanjem na miško ter utripajoče krogce.)

 

   

 

 Spletna stran je dostopna v brskalnikih: Mozilla firefox in Google chrome

                                                                                          

                                                                                     

                                                                                                                                                              


Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Sreda, 16. oktober.

V Domu Hmelina d.o.o. z različnimi aktivnostmi o bolezni demenca osveščamo in ozaveščamo stanovalce, njihove svojce ter ljudi iz lokalnega okolja. Kot prvi na Koroškem in četrti v Sloveniji smo postali »Demenci prijazna točka«. Spominčica – Alzheimer Slovenija nam je v lanskem letu podelila naziv «Demenci prijazna točka - koordinator za Koroško regijo«. Tako z izobraževanji o bolezni demenca širimo mrežo demenci prijaznih točk ter skupaj z organizacijami v lokalnem okolju in širše ustvarjamo demenci prijazno okolje. »Demenci prijazno točko« smo danes odprli tudi v Knjižnici Radlje ob Dravi. Točko sta odprli direktorica Doma Hmelina d.o.o., gospa Silva Duler in direktorica Knjižnice Radlje ob Dravi, gospa Slavica Potnik. S širjenjem demenci prijaznih točk in s soustvarjanjem demenci prijazne skupnosti bomo skupaj pripomogli, da bo bolezen demenca v okolju prepoznana, oboleli s to boleznijo pa bolj razumljeni in sprejeti.

 

Torek, 15. oktober.

Simbioza giba - drugi dan!

V okviru projekta Simbioza giba, smo za naše stanovalce, svojce in obiskovalce organizirali zanimivo in koristno aktivnost- prikaz nordijske hoje. Koristnost te vadbe nam je predstavila gospa Danica Ladinek iz Zdravstveno vzgojnega centra ZD Radlje ob Dravi. Udeleženci so z vnemo prisluhnili njenim informacijam o pomenu gibanja za naše telo ter z veseljem poprijeli za palice in se sprehodili po našem parku.

 

Torek, 15. oktober.

Da človek postane maneken ni nikoli prepozno, niti leta niso ovira. Skupaj s trgovino Senior, ki se ukvarja s prodajo modnih oblačil, smo organizirali modno revijo za naše stanovalke in stanovalce. Po ličenju in friziranju so si nadeli izbrana oblačila ter se sprehodili po modni pisti. Gledalci so bili navdušeni nad videnim, sodelujoči pa ponosni, da so modno revijo tako dobro izpeljali.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: