Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Torek, 29. junij.

Praznovali smo rojstne dneve stanovalcev, ki so bili rojeni v mesecu juniju. Skupaj z njimi smo nazdravili in se posladkali s slastno torto, ki so jo spekle naše kuharice. Vsem smo zaželeli še veliko zdravih in srečnih let med nami in v družbi tistih, ki jih imajo najraje.

 

Ponedeljek, 28. junij.

Jutra v našem parku so najlepša. Ko je še dovolj sence tudi nepomične stanovalce s posteljami vozimo na svež zrak. Da začutijo poletje,  slišijo ptičje petje iz narave in so skupaj z ostalimi stanovalci del življenja v domu.

 

Četrtek, 24. junij.

Jutranji žarki rastlinam v našem parku zelo dobro denejo. Vse je sveže. V visokih gredah se bohotijo paradižnik, paprika, solata in ostala zelišča. Del parka pa zavzema mogočna lipa, ki je trenutno v največjem razcvetu. Dala nam bo cvetove za čaj v zimskih mesecih, čebele pa pridno nabirajo cvetni prah in ga raznašajo po čebelnjakih v bližini. Tako se bo delček naše lipe znašel v marsikaterem medu.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: