Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Četrtek, 22. december.

V mesecu decembru drug drugemu radi namenimo kakšno lepo misel, željo, voščilo. Veseli smo, če nekaj od tega prejmemo tudi sami. In ker je lepše kot prejemati nekomu nekaj dati, so naši stanovalci napisali pisma in lepe želje za otroke iz Vrtca Radlje. Otroci so nas obiskali, nam poklonimi darilca, ki so jih sami izdelali in nam v našem parku zapeli nekaj pesmic. Pomahali so nam in zaželeli lepe praznike ter veliko zdravja v letu, ki prihaja. Veseli smo, da bomo z našimi voščili tudi mi del njihovega praznovanja.

 

Sreda, 22. december.

Da bodo prazniki zares doživeti smo po vseh nadstropjih in v glavni jedilnici našega Doma, okrasili božične jelke. Bleščeči okraski in lučke sedaj razveselijo vsakega, ki gre mimo.

 

Torek, 21. december.

Prazniki so namenjeni veselju, smehu, druženju in obdarovanju. In prav nihče ne sme izostati. Zato je dedek Mraz v našem Domu, tudi letos, pripravil darila za otroke zaposlenih. 

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: