Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Sreda, 31. marec.

Obiskali so nas otroci iz Vrtca Radlje ob Dravi. V okviru letošnjega dneva za spremembe, s sloganom "Premagajmo osamljenost", so nam v dar prinesli risbice in izdelan plakat z srčnimi željami, ki so nam jih tudi prebrali. Skupaj z njimi smo zapeli in zaplesali.

Zahvaljujemo se jim za obisk in upamo, da se kmalu ponovno vidimo.

 

Sreda, 31. marec.

Praznovali smo rojstne dneve naših stanovalcev, ki so rojeni v mesecu marcu. Posladkali smo se s torto in si zaželeli še veliko zdravih in srečnih let.

 

Petek, 26. marec.

Prihajajo velikonočni prazniki. Našim stanovalcem prazniki in s tem povezani običaji zelo veliko pomenijo.  Zato jim poskušamo v njihov vsakdan vnesti vsaj malo tistega vzdušja, ki so ga doživljali v domačem okolju. Pri tem so nam v veliko pomoč člani in članice Župnijskih Karitas.

Tako so tudi letos za vse naše stanovalce in stanovalke, člani ter članice Župnijskih Karitas Vuhred, Radlje ob Dravi, Brezno – Podvelka, Kapla in Ribnica na Pohorju pripravili zelenje, priboljške in ročno napisana voščila. Vsem se iz srca zahvaljujemo, da tudi v teh časih mislite na nas in nam pomagate soustvariti doživete praznike.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: