(Kliknite na logotipe zgoraj)


 

Pridružite se nam na Facebooku! 

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...
Torek, 12. junij.  Praznovali smo 10. obletnico našega Doma. Skupaj z Glasbeno šolo Radlje ob Dravi, MePZ Mavrica, pevko Dunjo Vrhovnik, domskim Žoga bendom ter pevskim zborom stanovalcev in zaposlenih Doma Hmelina, smo krojili program ob tem dogodku. Prireditev je povezovala gospa Darja Vrhovnik. S svojim obiskom so nas počastili tudi gospa Janja Romih sekretarka direktorata za socialne zadeve na Ministrstvu za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti in gospod Jaka Bizjak, sekretar Skupnosti socialno varstvenih zavodov Slovenije. Z nami so praznovali tudi koroški poslanec gospod Jani Prednik, arhitekt Miha Čebulj, župan Občine Radlje ob Dravi Alan Bukovnik, župani okoliških občin ter večinski lastnik gospod Gorazd Fale in drugi povabljeni. Prireditev se je odvijala v prijetnem objemu domskega parka. Izrečene želje in pohvale navzočih so nam bile v ponos in potrditev, da delamo dobro.

 
Sobota, 9. junij.  V našem Domu smo gostili že veliko nastopajočih. Danes smo skupaj s Folklorno skupino odraslih in otrok iz Lovrenca na Pohorju, pregnali slabo vreme ter priklicali sonce in dobro voljo. Za nastop se jim najlepše zahvaljujemo in upamo, da kmalu spet pridejo v našo družbo.

 
Petek, 8. junij.  Stanovalci in zaposleni smo skupaj praznovali 10. obletnico našega Doma. Kuharice so spekle lepo in okusno torto, s katero smo se posladkali ter nazdravili ob kozarčku vina. Za popestritev programa so poskrbele pevke pevskega zbora zaposlenih ter domski Žoga bend.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: