(Kliknite na logotipe zgoraj)

 

 

 

 

 
 


                         
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Ponedeljek, 21. september.

Svetovni dan Alzheimerjeve bolezni in "Sprehod za spomin"

Mesec september, je kot Svetovni mesec Alzheimerjeve bolezni, v našem Domu še dodatno obarvan z aktivnostmi, ki pripomorejo k preprečevanju in osveščanju o bolezni demenca.  Tako kot vsako leto, smo tudi letos organizirali "Sprehod za spomin". Tokrat nekoliko drugače, a vendar z istim namenom - osveščati o bolezni demenca. Stanovalci in zaposleni smo se zbrali na dvorišču Doma, si nadeli kape z napisom "Sprehod za spomin" ter se skupaj sprehodili po našem parku.

Izdelali smo tudi vijolično pentljo, ki velja za mednarodni simbol  ozaveščanja o bolezni demenca in s tem dokazali, da želimo pri sebi in širši družbi spremeniti  stereotipe o tej bolezni.

 

Sobota, 19. september.

"Dan za spremembe".

V našem Domu smo tudi letos sodelovali v vseslovenskem projektu "Dan za spremembe". Pod sloganom "Vzemi si minuto za delo, druženje in naravo", smo zaposleni kot prostovoljci dan preživeli z našimi stanovalci. Ob igranju družabnih iger, iger z žogo, ob telovadbi in sprehodu po parku, smo skupaj preživeli zares lepo dopoldne. Druženje smo sklenili z okusnim kosilom. Naše kuharice so meso spekle na dvorišču doma, tako da je dišalo po celotnem parku in še dlje. Vse dobrote, smo poplaknili s pivom, ki se je zares prileglo.

Tako je "Dan za spremembe" še en dogodek, ki se je zvrstil v nizu dogodkov v našem domu. Dogodek, ki prinaša zadovoljstvo tako stanovalcem kot zaposlenim, ki svoj prosti čas radi preživimo v njihovi družbi.

 

 

Četrtek, 17. september.

OGLED FILMA

Dober film pozitivno vpliva na našo moralo, razpoloženje in duševno počutje.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: