(Kliknite na logotipe zgoraj)

       
 
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Petek, 11. januar.

Maša in pogostitev stanovalcev v organizaciji Karitas Muta.

 

 

Četrtek, 10. januar.

Tudi tretje življenjsko obdobje je lepo in nikoli ni prepozno, da človek postane maneken, saj smo lahko tudi v starosti lepo oblečeni, sfrizirani in naličeni. Zato smo v našem Domu, v sodelovanju s trgovino Senior iz Domžal, ki prodaja oblačila za starejše, pripravili modno revijo na kateri so sodelovali naši stanovalci in stanovalke. Po modni brvi so se sprehodili tudi zaposleni. Pred modno revijo smo stanovalce in stanovalke tudi uredili.  Moški in ženske so sprehode po modni pisti izpeljali več kot odlično ter nam z nasmehom na obrazih in veliko mero samozavesti polepšali dopoldne. Zahvaljujemo se trgovini Senior ter našim dragim stanovalcem, stanovalkam in zaposlenim, s pomočjo katerih smo modno revijo izpeljali.

 

 

Četrtek, 3. januar.

Danes svoj osebni praznik, 70 let, praznuje naš dragi stanovalec gospod Anton Ratnik. Vsi smo mu čestitali ter zaželeli še veliko zdravih in srečnih let med nami ter tistimi, ki jih ima najraje.

 

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: