Napovednik dogodkov:

              junij                            

                          
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Torek, 14. junij.

Skupaj s stanovalci smo praznovali 14. obletnico našega Doma. Družili smo se ob programu, ki so nam ga pomagali oblikovati otroci iz Vrtca Radlje ob Dravi ter Glasbena šola Radlje ob Dravi. Sodelovala sta tudi naša stanovalka in stanovalec, ki sta prebrala čestitko in zahvalo vsem zaposlenim ob obletni Doma, ob poslušanju so se nam  orosile oči. Tudi kosilo smo si privoščili zunaj. Pripravili smo ga kar na našem dvorišču. Žejo smo preganjali s pivom. Ker na praznovanju ne sme manjkati torta, smo jo imeli tudi mi. Kuharice, ki so jo spekle so se zelo potrudile, saj je bila zelo okusna. Iz srca se zahvaljujemo vrtcu in glasbeni šoli za sodelovanje in vsem želimo lepe počitnice.

 

Četrtek, 9. junij.

Deževno in kislo vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Tokrat smo ustvarjali s plastelinom. Izdelali smo figurice in s tem razgibali tudi prste. Moramo se pohvaliti, zelo dobro nam je uspelo.

 

Torek, 7. junij.

Obiskali so nas člani etno skupine "Koroški črički". Ob ljudskih inštrumentih so nam zaigrali in zapeli ter nas nasmejali s šalami, ki so jih stresali kot iz rokava. za obisk se vsakemu posebej najlepše zahvaljujemo in upamo, da nas bodo kmalu spet obiskali.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: