(Kliknite na logotipe zgoraj)

 

  •           

Virtualni sprehod po Domu in parku!

(Premikanje je mogoče s klikanjem na miško ter utripajoče krogce.)

 

   

 

 Spletna stran je dostopna v brskalnikih: Mozilla firefox in Google chrome

                                                                                          

                                                                                     

                                                                                                                                                              


Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Četrtek, 17. oktober.

Danes smo obiskali otroke v Vrtcu Radlje ob Dravi. Skupaj z učiteljicami, so nam postregli kavico in nam pokazali kako in s čim se igrajo. V njihovi družbi nam je bilo lepo. Popeljali so nas v mlada leta ter našim stanovalcem na plano priklicali spomin na otroke in vnuke.

 

Sreda, 16. oktober.

V Domu Hmelina d.o.o. z različnimi aktivnostmi o bolezni demenca osveščamo in ozaveščamo stanovalce, njihove svojce ter ljudi iz lokalnega okolja. Kot prvi na Koroškem in četrti v Sloveniji smo postali »Demenci prijazna točka«. Spominčica – Alzheimer Slovenija nam je v lanskem letu podelila naziv «Demenci prijazna točka - koordinator za Koroško regijo«. Tako z izobraževanji o bolezni demenca širimo mrežo demenci prijaznih točk ter skupaj z organizacijami v lokalnem okolju in širše ustvarjamo demenci prijazno okolje. »Demenci prijazno točko« smo danes odprli tudi v Knjižnici Radlje ob Dravi. Točko sta odprli direktorica Doma Hmelina d.o.o., gospa Silva Duler in direktorica Knjižnice Radlje ob Dravi, gospa Slavica Potnik. S širjenjem demenci prijaznih točk in s soustvarjanjem demenci prijazne skupnosti bomo skupaj pripomogli, da bo bolezen demenca v okolju prepoznana, oboleli s to boleznijo pa bolj razumljeni in sprejeti.

 

Torek, 15. oktober.

Simbioza giba - drugi dan!

V okviru projekta Simbioza giba, smo za naše stanovalce, svojce in obiskovalce organizirali zanimivo in koristno aktivnost- prikaz nordijske hoje. Koristnost te vadbe nam je predstavila gospa Danica Ladinek iz Zdravstveno vzgojnega centra ZD Radlje ob Dravi. Udeleženci so z vnemo prisluhnili njenim informacijam o pomenu gibanja za naše telo ter z veseljem poprijeli za palice in se sprehodili po našem parku.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: