(Kliknite na logotipe zgoraj)


 

Pridružite se nam na Facebooku! 

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

 

Četrtek, 28. december.

Sreča se najprej razkrije v očeh, 
ker v njih najlepše sije njen smeh.

Decembrski dnevi so dnevi praznikov, prijaznih nasmehov, iskrivih pogledov in toplih dlani. Da bi bili srečni, zdravi, veseli in v družbi dragih ljudi so želje vseh nas. Te želje so se nam nocoj izpolnile, saj smo kot ena velika družina praznovali slovo starega leta. V družbi drug drugega smo bili zares srečni in veseli. Pevski zbor zaposlenih je s svojim petjem privabil iskrice v oči, člani Žoga benda, pa so druženje še popestrili. Ob igranju ansambla Stil 5, ki nas že kar nekaj let razveseljuje, smo tudi zaplesali. Beseda hvala je premalo, da bi poplačala njihov trud in dobro voljo, da pridejo med nas in nam s svojim petjem in igranjem polepšajo naše praznovanje. Hvala vsem in vsakemu posebej.

Ob dobrem vinu in večerji smo si nazdravili in zaželeli še mnogo, mnogo zdravja, sreče, razumevanja ter da bi tudi v naslednjem letu praznovali tako kot smo danes. Druženje smo zaključili ob pesmi Silvestrski poljub, s šampanjcem pa naznanili dobrodošlico novemu letu.

 

Sreda, 27. december. Pripravljamo se na silvestrsko večerjo. In da bomo lepe in urejene smo si na današnji lepotilni urici uredile nohte. 

 

Sobota, 23. december.

Siva kučma bela brada,

topel kožuh zvrhan koš.

Oj že prišel je med nas,

stari dobri Dedek Mraz.

Ko se je na zemljo počasi spuščal mrak in se je sonce poslavljalo z neba, je v naš Dom prišel Dedek Mraz. Pozdravil je stanovalce in obdaril otroke zaposlenih. Da smo dobrega moža, ki je prišel v spremstvu svojih snežink, lažje dočakali so člani Društva prijateljev mladine, za vse nas, pripravili zabavno igrico z naslovom "Žabji Kralj". Otroci so bili daril zelo veseli in iskrice v očeh so povedale več kot tisoč besed.

 

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: