Napovednik dogodkov:

             MAJ


                         
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Mavida Radlje, družba za upravljanje in gradnjo domov, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info.radlje@mavidagroup.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: sociala.radlje@mavidagroup.si

Življenje v Domu ...

Torek, 11. oktober.

Skupaj s stanovalci smo si pripravili kostanjev piknik. Ob pečenem kostanju, sladkem moštu, dobri glasbi in v družbi drug drugega, smo preživeli lep popoldan v našem parku. Za posladek smo si privoščili še orehovo in pehtranovo potico. Bila je zelo okusna.

 

Čajanka ob mednarodnem dnevu starejših.

 

V Domu Hmelina smo organizirali »Dan odprtih vrat« za dijake srednjih zdravstvenih šol. Za organizacijo ogleda našega Doma se iskreno zahvaljujemo vodstvu in profesorjem šole. Obiskali so nas dijaki Srednje zdravstvene šole Slovenj Gradec. Prišli so, da začutijo utrip življenja in spoznajo način dela v Domu. Vodja zdravstvene nege in oskrbe jim je predstavila delo zdravstvenega tehnika in bolničarja. Ob sprehodu skozi Dom in Tematsko senzorični park, so začutili utrip domskega življenja.

Upamo, da je dijakom, bodočim zdravstvenim delavcem, naš Dom ostal v dobrem spominu. Vsem dijakom želimo uspešno šolsko leto.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: