Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Petek, 30. april.

Praznovali smo rojstne dneve naših stanovalcev, ki so rojeni v mesecu aprilu. Ob okusni tortici in kozarčku vina, smo vsem slavljencem zaželeli še veliko zdravih in srečnih let. Da bi se dobro počutili v družbi tistih, ki jih imajo radi in jim pomenijo največ. Na zdravje!

 

Četrtek, 22. april.

Obiskali so nas pevci, ki so si nadeli ime "Fantje iz vasi". Z velikim veseljem smo jih gostili v našem parku, kjer so nam na varni razdalji in z ubranim petjem popestrili popoldan. Za njihov nastop in obisk se jim lepo zahvaljujemo in upamo, da nas še kdaj obiščejo.

 

Četrtek, 22. april.

Otroci iz Vrtca Radlje ob Dravi, so nam pripravili dramatizacijo z naslovom: "Kdo je Vidku napravil srajčico". Ker pa je nam ne morejo predstaviti v živo so vse posneli in pripravili tako, da smo lahko igrico predvajali našim stanovalcem. Stanovalci so si po oddelkih in na varni razdalji igrico tudi ogledali. Veseli smo, da nas otroci razveseljujejo in se nam predstavljajo s svojimi nastopi. Hvala vsem vzgojiteljicam za trud. Otrokom pa mahamo v pozdrav in upamo, da se kmalu spet vidimo.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: