Napovednik dogodkov:

            JUNIJ


                         
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Mavida Radlje, družba za upravljanje in gradnjo domov, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info.radlje@mavidagroup.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: sociala.radlje@mavidagroup.si

Življenje v Domu ...

Petek, 15. april.

Pred nami so prazniki in mi smo nanje pripravljeni. Pobarvali smo jajčka, spekli potico, pripravili šunko in hren. Vse smo skrbno zložili v košaro, ki je pripravljena za jutrišnji blagoslov jedi. Želimo vam lepe in mirne praznike!

 

Četrtek, 14. april.

Sončno in toplo popoldne smo preživeli v družbi učencev iz Osnovne šole Muta. Skupaj z njimi smo, s pomočjo zemljevida, iskali čokoladne jajčke, ki jih je po našem parku skril "velikonočni zajček". S skupnimi močmi, smo hitro našli vse. Lepo vreme smo izkoristili še za sprehod ter se na koncu vsi skupaj posladkali s slastnimi čokoladicami.

 

Sreda, 13. april.

Iskreno se zahvaljujemo ustvarjalcem iz CUDV Draga, ki so nam poklonili pet ptičjih hišic. Hišice so nastale kot projekt z naslovom "Pojte, pojte drobne ptice". Ustvarjalci so jih izdelali z namenom, da pomagajo naravi, drobnim pticam, ki bodo v teh hiškah našle svoje zavetje. Hiške smo umestili v naš park, na drevesa, od koder se že zgodaj spomladi sliši petje ptic, sedaj pa bodo imele še zavetje pred slabim vremenom in nevarnostmi. Naši stanovalci so jih pobarvali in okrasili z živahnimi barvami, da bodo še bolj vabljive. Še enkrat hvala vsem ustvarjalcem iz CUDV Draga.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: