Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Sreda, 21. april.

Obiskali so nas otroci iz Vrtca Radlje ob Dravi. Skupaj z vzgojiteljicami so pripravili kratek program in se nam predstavili s pesmicami, ki so nam jih zapeli. Obiskujejo nas že več let. Letos pa k nam prihajajo z namenom, da nam pomagajo premagati osamljenost, kar je bil slogan "Dneva za spremembe" v katerem sodeluje tudi vrtec. Obljubili so nam, da nas bodo še naprej obiskovali in nam tako polepšali pomladne dneve. V njihovi družbi nam je zelo lepo, zato komaj čakamo, da se zopet snidemo.

 

Torek, 13. spril.

Ker so nas učenci prostovoljci iz Osnovne šole Muta, s svojimi izdelki in našimi skupinskimi fotografijami zelo razveselili, smo jim tudi mi napisali pismo in jim ga poslali v zahvalo. Upamo, da bomo tudi v prihodnje ohranili naša prijateljstva in vezi, ki nas povezujejo.

 

Ponedeljek, 12. spril.

V letošnji vseslovenski akciji "Dan za spremembe", so sodelovali tudi učenci prostovoljci iz Osnovne šole Muta. Imenujejo se Junaki našega časa. V okviru akcije so pripravili pisma, ki so jih namenili našim stanovalcem. V pismih jim sporočajo, da jih pogrešajo in želijo, da ostanejo zdravi. Stanovalci so bili pisem zelo veseli. Vsem otrokom, ki so sodelovali se zahvaljujejo in upajo, da se bomo lahko kmalu spet srečali.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: