Napovednik dogodkov:

              junij                            

                          
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Sreda, 1. junij.

Obiskali so nas otroci iz Vrtca Muta. Zelo smo jih bili veseli. Predstavili so se nam s petjem in plesom. Malo smo poklepetali in se skupaj poigrali z mavričnim padalom in žogicami. Skupaj smo se odpravili tudi na sprehod po parku. Otroci so pomagali pri potiskanju invalidskih vozičkov, nekateri so se peljali v naročju stanovalcev. Vsi smo uživali v naravi ter se v družbi drug drugega imeli lepo. Za obisk se vzgojiteljicam in otrokom iz srca zahvaljujemo in upamo, da se kmalu spet vidimo.

 

Torek, 31. maj.

V sklopu tedna vseživljenjskega učenja so nas obiskali otroci iz Osnovne šole Muta. Skupaj z njimi smo preživeli lepo popoldne. Veliko smo se pogovarjali in uživali v senci dreves. Igrali smo miselne igre, kegljali in se odpravili na sprehod in raziskovanje po našem parku, ki nam v tem času nudi obilje cvetja in zelenja.

 

Ponedeljek, 30. maj.

Praznovali smo rojstne dneve naših stanovalcev, ki so bili rojeni v mesecu maju. Posladkali smo se s slatno torto, ki so jo pripravile naše kuharice. Nazdravili s kozarčkom vina in si zaželeli še veliko takšnih praznovanj in jubilejev.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: