(Kliknite na logotipe zgoraj)


 

Pridružite se nam na Facebooku! 

Kontakt

Dom Hmelina, dom za starejše občane, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info@domhmelina.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: janja.ramsak@domhmelina.si

Življenje v Domu ...

Petek, 22. december.

Vsi ljudje na svetu se veselimo božičnih praznikov in Božička, skupaj z otroki ga vsi nestrpno pričakujemo, čeprav poznamo božično skrivnost. Razveselili smo se ga tudi mi. Potem, ko smo po vseh nadstropjih okrasili božična drevesca in poskrbeli za pravo božično vzdušje, nas je obiskal dobri mož v rdeči obleki, z belo brado in polnim košem daril. Prišel je Božiček. Vsem je prinesel darila in lepe željo, da bi bili v novem letu zdravi in srečni.

 

 

 Četrtek, 21. december. 

V našem Domu smo danes gostili gospoda Ota Vrhovnika, virtuoza na saksofonu in profesorja na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost na Dunaju.

Nedavno je gospod Vrhovnik zapisal: »Glasba je edini jezik na svetu, ki ga razumemo vsi«. S svojim igranjem ter neverjetno življenjsko energijo, nam je to tudi dokazal. V veliko čast in ponos nam je, da smo gostili tako vrhunskega glasbenika, ki je stanovalcem, njihovim svojcem, zaposlenim in ostalim obiskovalcem s pripravljenim programom polepšal praznične dneve.

 

 

"Edini način, da srečo pomnožimo je ta, da jo porazdelimo..."

Vsi zaposleni smo prejeli prekrasne božične zvezde, ki bodo krasile naše domove in nam polepšale praznike.

 

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: