Napovednik dogodkov:

             MAJ


                         
Pridružite se nam na Facebooku!

Kontakt

Mavida Radlje, družba za upravljanje in gradnjo domov, d.o.o.

Koroška cesta 67a,

2360 Radlje ob Dravi 

Telefon: 02 88 70 370

Faks: 02 88 70 379

E-pošta: info.radlje@mavidagroup.si

Informacije za sprejem:

Telefon: 02 88 70 378

GSM: 031 353 312 (od ponedeljka do petka)

E- pošta: sociala.radlje@mavidagroup.si

Življenje v Domu ...

Sreda, 13. april.

Družili in razgibavali smo se na aktivnosti pod sloganom "Aktivno se druži z menoj". Skupaj smo telovadili, se sprehajali, igrali igre z žogo ter pobarvali ptičje hišice, ki smo jih obesili na drevesa v našem parku. Okrasili pa smo tudi oddelčno jedilnico.

 

Petek, 9. april.

Iz srca se zahvaljujemo članom društva Župnijske Karitas iz Ribnice na Pohorju, Vuhreda, Kaple, Brezna, Podvelke in Radelj ob Dravi, ki so naše stanovalce tudi letos razveselili s paketki ter ročno izdelanimi šopki iz zelenja. Hvala!

 

Petek, 9. april.

Tudi letos smo se pridružili vseslovenski prostovoljski akciji "Dan za spremembe", ki poteka pod sloganom "Soustvarjajmo skupnost". V našem Domu smo se na današnji dan pripravljali že skozi ves teden. Ker prihajajo prazniku smo v "Dan za spremembe" vključili izdelovanje butar in okraskov zanje. Uredili pa smo tudi visoke grede in jih zasadili. Danes smo ob skupni maši butare tudi blagoslovili.

 
Sprejem v Dom

Želite postati naš stanovalec?

S prihodom v naš Dom boste postali član naše številčne in pestre družine. Njeni člani smo med seboj različni, vendar vsi enaki.

 

Dokumentacija za sprejem: